İstikbal Düzce

Retro Yemek Odası Takımı

YEMEK ODASI

58RER8015HZTXM / Stok Kodu

Evin Her hali Güzel 2 Yıl Garantili

Retro yemek odası takımı; sandalyeler, konsol, konsol aynası, yemek masası gibi ana mobilyaların yanında TV sehpası, vitrin, TV ünitesi, TV ünitesi üst dolabı, TV yan ünitesi, TV arka modülü gibi mobilyalar da içerir. Salon ve oturma odalarında kullanılması tercih edilen yemek odası takımlarında TV için gerekli mobilyaların da kullanılması, ortamdaki bütünlüğün elde edilmesini sağlar.

Estetik ve fonksiyonelliği harmanlayarak bir arada sunan yemek odası takımı yenilikçi tasarım anlayışıyla modern dekorasyonlar oluşturulmasını sağlar. Zengin ve kaliteli malzeme tercihleriyle yemek odası takımları uzun süreli kullanım imkanı sunar. Tasarımındaki modern çizgiler sayesinde yıllar geçse de tarzını koruyarak trend mobilyalar arasında yer alır.

Açılır yemek masasına sahip yemek odası takımı sayesinde geniş katılımlı yemeklerde sorunsuz süreci atlatmanıza imkan tanır. Açık ve kapalı pek çok depolama alanı sunan takım sayesinde mutfakta günlük kullanım için olan mutfak gereçlerinizi depolarken özel günler ve misafirleriniz için olan tabak, çatal ve kaşık setlerinizi burada güvenle depolayabilirsiniz. Çokça depolama alanının olması mutfakta oluşacak dağınıklık ve karmaşayı da engeller. Modüler parçalarının yanında renk ve tarzıyla da göz dolduran yemek odası takımı mobilyaları herkesin beğenisini kazanır. Farklı boylardaki yuvarlak kesim konsol aynaları ışığı yansıtarak ortama derinlik katarken dekorasyona katkı sağlar. Açık renklerin ağırlıklı olarak kullanılması ferah bir ortam yaratılmasında oldukça etkilidir.

WhatsApp Hattı