İstikbal Düzce

58GNAC0000000M / Stok Kodu

Evin Her hali Güzel 2 Yıl Garantili

İç mekanlara İskandinav Esintisi...

Gina Koltuk Takımı, sadelik ve huzurun yanı sıra minimalist tarzıyla dikkat çeken, İskandinav esintilerini iç mekanlara taşıyan bir tasarıma sahiptir. İşte Gina Koltuk Takımı'nın özellikleri:

ÜRÜN BİLGİLERİ:

Gina Koltuk Takımı, üçlü, ikili ve berjer alternatiflerini bir arada sunar. Döşemeli ve ahşap kollu olmak üzere iki farklı üçlü alternatif mevcuttur. Döşemeli üçlü ünitesi, sırttan takla atabilen mekanizması sayesinde yatak olma özelliğine sahiptir. Ahşap kollu üçlü ünitesi sabit bir yapıya sahiptir. Çağdaş tasarım, ahşap ayaklarla tamamlanarak nitelikli bir görsellik sunar. Soft sünger kullanılarak ekstra konfor, esneklik ve ergonomiklik sağlanır. Yenilikçi tasarımında örme kumaş kullanılan üçlü ünitesi, yumuşak ve esnek bir yapıya sahiptir. Berjerinde kullanılan dokuma kumaş, temizlik açısından kullanım avantajı sunar. İnsan sağlığına dost, kanserojen madde içermeyen E1 standartlarında malzemeler kullanılmıştır. Malzemeler kolay temizlenme özelliğine sahiptir ve uzun yıllar dayanıklı kullanım imkanı sunar. Zengin kumaş ve kırlent uygulamaları, Gina Koltuk Takımı'nın yaşam alanlarına naif bir hava katmasını sağlar.

Gina Koltuk Takımı, İskandinav tarzının sade ve huzurlu atmosferini minimalizmle birleştirerek, modern ve estetik bir yaşam alanı yaratmak isteyenler için ideal bir tercihtir.

WhatsApp Hattı