İstikbal Düzce

Elizya S Koltuk Takımı

OTURMA ODASI

58EISM0000003M / Stok Kodu

Evin Her hali Güzel 2 Yıl Garantili
Evlerinizi modern ve zarif bir atmosfere büründüren Elizya S Koltuk Takımı, üçlü, ikili ve berjer üniteleri ile yaşam alanlarınızın en vazgeçilmez parçası olacak. Takım içerisinde yer alan üçlü ve ikili koltuklar düz renklerle tasarlanmış, berjerler ise birbiri ile uyumlu geometrik desenlerle özelleştirilmiştir. Üçlü ve ikili koltuklar göz alıcı düz lacivert tonları ile modernliği yansıtırken, berjerler desenli antrasit renklerle evinize estetik bir hava katıyor.
 
Yüksek ayak özellikleri, koltuk takımının hem temizlik hem de şıklık açısından avantajlı bir tercih olmasını sağlıyor. Berjerlerin geometrik desenleri, takıma dinamizm ve hareket katarken, düz renklerle denge sağlanıyor.
 
Elizya S Koltuk Takımı, ücretsiz teslimat ve kurulum seçenekleri ile alışveriş deneyiminizi daha da keyifli hale getiriyor. Modern yaşamın ihtiyaçlarına uygun tasarlanan bu koltuk takımı, estetik ve işlevselliği bir araya getirerek yaşam alanlarınıza bambaşka bir boyut kazandırıyor. Evinizin konforunu ve şıklığını Elizya S Koltuk Takımı ile taçlandırın. Eşsiz tasarımı ve kullanımıyla bu koltuk takımı, yaşam alanlarınıza zarafetin ve modernliğin izlerini taşıyor.
WhatsApp Hattı